Sremska 2,Bijeljina 76300
info@oktanpromet.com
+ 387 55 244 444

Oktan Promet doo

O nama

Oktan Promet je firma savitljivih cijevi i vratila osnovana 1955.godine u Bijeljini. Osnovna djelatnost naše firme je projektovanje, proizvodnja i plasman savitljivih cijevi i vratila i rješavanje svih pojedinačnih zahtjeva kupaca počev od ideje (koncepta) proizvoda do poslije prodajnih aktivnosti.

Svjetsko tržište

Savitljive cijevi i vratila iz našeg proizvodnog programa imaju veoma široku primjenu u svim granama industrije. Posjedujemo modernu, savremenu tehnologiju koja obezbeđuje visok kvalitet proizvoda i njihovu konkurentnost na evropskom i svjetskom tržištu.

ISO 9001

Pored mnogobrojnih pohvala i priznanja za kvalitet naših proizvoda,naša firma je dobila i certifikat ISO 9001 koji potvrđuje na svetskom nivou da je naš svaki proizvod maksimalnog kvaliteta i napravljen od najboljeg materijala.

ISO 14001

Posjedujemo i certifikat ISO 14001 koji smo dobili 2006 godine,a koji pokazuje i potvrđuje našu brigu o životnoj okolini prilikom proizvodnje našh proizvoda.Ne samo da biramo najfinije materijale za naše proizvode nego se brinemo i o njihovom odlaganju.

Naš proizvodni program obuhvata:


1955

 

Osnivanje firme

Godina 1955 je upisana zlatnim slovima u naš kalendar,jer smo te godine pokrenuli firmu,koja će se godinama kasnije pokazati kao veoma uspešna. U tom periodu naša firma je nosila naziv: "Mladost"

1991

 

Razvoj firme

Od godine 1955 pa sve do 1991 godine nizali smo uspeh za uspehom i išli u korak sa tehnologijom tog doba.U to vreme smo ostvarili mnogo vrednih nagrada i postali vodeća firma u svojoj kategoriji. U ovom periodu smo promenili ime u "Panaflex" koja je bila u sastavu Holding grupacije "UNIS"

2006

 

ISO 9001-14001

Godina 2006 je takođe upisana zlatnim slovima u naš istorijat, jer smo te godine uspeli da se probijemo i na svetsko tržište i postanemo veoma poštovani i prepoznatljivi kao brend. Ove godine smo dobili i priznanje u vidu certifikata ISO 9001 i ISO 14 001 koji još jednom potvrđuju naš kvalitet i brigu o okolini koja nas krasi od osnivanja firme do dan danas.

2014

 

Oktan Promet doo

Godine 2014 naša firma ponovo menja ime i pod novim brendom se pojavljuje na svim svetskim tržištima. Naše ime "Oktan Promet" je jedno od najzvučnijih i najpoštovanijih na svim skupovima koji se održavaju na svetskom nivou.S ponosom nosimo epitet najuspešnije firme na našim prostorima.

2018

 

Savremena tehnologija

Godine 2018 smo uradili kompletan redizajn naše već uspešne firme.Sada nas krase najnovija oprema i najnovija tehnologija u još boljem i potpuno novom objektu. Proverite i uverite se u naš kvalitet. Vama na usluzi!

Potreban Vam je pouzdan partner za Vaš projekat? Na pravom ste mestu!